(21/3) Mail – Hälsning från båten

Hej
Här är allt väl. Vi har ett nästan slätt hav. Solen skiner och vi gör mellan fem och sex knop. Bara Gustaf och jag har stigit upp. De övriga ligger och drar sig eller sover fortfarande. Ett litet stycke bort på vår styrbordssida ligger den norska segelbåten ”Oda” vars besättning Per och Elisabeth, vi lärde känna i Bonair. Lite längre fram ligger den Kanadensiska båten ”Our Adventure” med svenska Lotta ombord. Ytterligare längre fram ligger norska ”Free Spirit”. De sitnämnda går in till Cartagena i Colombia. Vi övriga går direkt till Panama. Vi skippar inledningsvis San Blas av tidsskäl. Om det dröjer innan vi får passera kanalen kan vi alltid gå tillbaka till San Blas. Besättningarna från dessa båtar slöt mangrannt upp till middag på en peruansk restaurang kvällen innan vi lämnade Bonair. Vi stannade till stängdags….
Kram från oss alla,  ( position: 13-07.00N / 070-49.00W, Wed, 20 Mar 2013 22:25:00 UTC )
Olof

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till (21/3) Mail – Hälsning från båten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *