Inför Avfärd

Vi sitter nu på seglarbaren i marinan och äter den ”sista måltiden” i land inför avfärden som förhoppningsvis sker sent i eftermiddag. Alla är spända över vad som väntar.
Vi har nu legat i Las Palmas på samma ankringsplats i evigheter, det har varit hektiskt och arbetsamt, men samtidigt underbart trevlig. Vi har fått besök hemmifrån, umgåtts med andra långseglare, turistat, haft skola och arbetat med båten. Livet har gått sin gilla gång och denna plats har blivit vårt hem. Man hittar i staden och har fått in en vardag. Emil gick till och med själv in till stan i går och handlade en ”manbag”. Prata om att man har växt, han hade självklart en radio med sig, och ack vad stolt han var när han kom hem. Så det är med blandade känslor vi nu ska kasta loss och gå vidare till Västindien.
Många kramar till alla som följer oss,

/Kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inför Avfärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *