(19/5) Femte dagen – SPA

Släng er i väggen där hemma när ni berättar om SPA besök. Vi har varit på ett väldigt luxuöst SPA här på Stilla Havet. Utsikten är magnifik, maten utsökt och servicen toppen.

Barnen bakade banankakor och förberedde sittbrunnen. Vi, dvs Olof och jag själv,  blev inbjudna att sitta ner, dricka en fruktpunsch och en hälsosam banankaka. Vi fick också en stor kopp rykande hett kaffe. Vi blev placerade på var sin sittbrunnsbänk och sedan fick vi helkroppsmassage. Olof blev rakad och vi fick alla möjlighet att tvätta av oss i sötvatten. Vilken lyx, vi blev som nya människor efteråt. Skolan var stängd denna dag och eftermiddagen ägnades åt att titta på film. Pizza blev det till middag och alla njöt av dagen. Vi bokade ett nytt spa besök för den tionde dagen till sjöss.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *