(18/5) Hälsning från båten

Hejsan,
Härom dagen bakade barnen banankakor (vår bananstock har mognat) och vi var välkomna på deras spa. Olof och jag fick lägga oss på var sin sida i sittbrunnen och sedan fick vi en dusch,  lite massage, fruktdrink och banankakor. Det var underbart!
Vi har det ganska bra här ute. Det går fort, runt 7 knop och fortsätter det så här är vi framme runt den 29:e. Då har överfarten tagit 20 dagar, men man vet aldrig hur det blir på slutet. Båten rör sig sävligt och ibland mer och ibland mindre.
Vi har skola varje förmiddag, barnen kämpar på och är toppenduktiga. Denna överresa har en helt annan karaktär än atlanten, vi är mer avslappnade, låter båten segla så fort som det känns bekvämt och tiden går fort.
På mornarna roar sig Olov med att ta bort flygfiskar och bläckfiskar från däcket, rekordet ligger på 46 st. Vid ett tillfälle skrek Gustaf till. Det visade sig, att en rackare hade tagit sig in genom takluckan in i båten. Han hade en bläckfisk fastklistrad på benet, ganska äckligt faktiskt.
Vi äter massor av frukt i alla former och god mat. Idag blev det tackos på kyckling till lunch.
Många kramar/ Kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *