(4/10) Denna morgon tog vi upp ankaret – Sines nästa

Nu skulle vi gå, tredje gången gillt! Vi har fått kontakt med en gammal vänbåt från Kalmar, Ubuntu som vill gå till Sines och vi bestämde oss för att möta upp dem där. Det är ca 50 sjömil från Cascais och med de svaga vindar vi har skulle det ta ca 12 timmar. Vi beräknar att gå för motor större delen av tiden men om vi har tur så kan vi segla med eftermiddagsbrisen. Det blev som vi trodde, motorgång och klarblå himmel. Periodvis blev det bikinivärme, vilket vi inte upplevt till sjöss innan men det var bara en kort stund. Barnen hade skola i sittbrunnen och vi försökte fiska. Det gick långsamt och utan stress. I Cascais hade vi lyckats få in frid i tillvaron och den ville vi behålla. /Kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *