(27/9) Att gå på pub är hälsosamt

Gustaf har en förmåga att skapa trevliga små tillfällen för umgänge och denna gång skulle vi göra pubbesök. Vi åkte ut till Caminante för att diskutera vädret och blev kvar, drickandes vin och rom & cola. Emma var också där med barnen så snart var det full rulle bland de små. De lekte och stod i allihopa. Vi fick då reda på att det hänt ett missöde hemma hos S/Y Elin som innefattade diesel och dålig lukt, så övriga familjen hade tagit sin tillflykt till Caminante. När vi kom åkte Emma gladeligen med Olof för att se hur Kalle mådde och stannade där för att hjälpa till. Barnen var kvar hos oss andra och lekte glatt. Det var sagt att vi alla skulle ta oss in och dricka en öl tillsammans i och med att det var planerad avgång i morgon. När allt kom omkring så blev det Tina, Gustaf, Olof och jag med hela barnaskaran som begav oss inåt land.

Vi gick runt och hittade tillslut en liten pub inne bland gränderna som såg trevlig ut, Tina frågade försynt om det gick bra att komma in med alla barnen och de sken upp och sa självklart. Vi satte oss vid tre bord, vuxna, stora barn och små barn. Alla barn fick läsk med tilltugg och vi vuxna fick öl, tilltugg och carpirinha (rårom och lime). Olof blev frisk, stämningen var hög och ”lill” Gustaf dansade med Karin under diskolampan. Vilket gäng vi var, helt surrealistiskt och så overkligt att man kunde inte annat än njuta. Dagis med fritidsinslag var på pub i Baiona – Spanien.  Hemma skulle detta vara helt otänkbart men här kändes det bara toppen.  /Kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *