Vi lämnar Simrishamn

Nu har vi lämnat Simrishamn, för tredje gången och hoppas innerligt att det blir den sista. Solen skiner och vi rullar sakta sida till sida, ostlig vind på 2m/s vi har precis satt i oss mustiga mackor med stekt ägg och örtsalt,mumsigt. Lovisa ligger uppe på deck och stångas med den sedervanliga sjösjukan.
Motor har idag fått en riktig behandling, topplockspackningen är bytt och kylSystemet är avluftat. Vi tackar Jan (mekaniker) för din insats . Det var både roliga och lärorika timmar i ”källaren”, hälsar kaptenen. ”varje dag lär maN sig något nytt”. Motor går nu som en klocka, farten har ökat en knop vid 1100 varv.
Familjen i övrigt har spenderat dagen på bank, lekpark och strandbad i havet.
/ kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vi lämnar Simrishamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *