(14-18/9) Kuta runt på stranden – ett sätt att motionera

Att leva på en båt är ganska stillasittande. Man rör sig visserligen men inte så att hjärtat får arbeta. Jag har alltid drömt om att få jogga barfota på en strand, det jag gjorde en gång för länge sedan när jag bodde i San Diego.  Nu fanns verkligen ett tillfälle, varmt och en fin strand. De andra tjejerna tyckte det var en bra ide. Den som vaknade först skulle hämta upp de andra och sedan var det bara att ta en runda. Efteråt kunde vi bada och sedan åka hem igen.

Emma var först ut och åkte runt och hämtade oss andra. Vi var alla i olika form, sprang olika fort och långt men samlades till slut efter joggningen. Emma visade oss andra ett litet program för våra slappa magar, ryggar och rumpor. Efter att ha gjort övningarna tillsammans var vi ganska möra och åkte hem till våra båtar. Känslan av att vara duktig satt i flera dagar i form av en konstant träningsvärk på ställen där man inte trodde det fanns muskler.  Detta var verkligen värt att upprepas, det var underbart, att få jogga i denna miljö med sanden som suger i benen och utsikten över havet. Solen hade precis gått upp så det var lagom temperatur i luften. /Kristina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till (14-18/9) Kuta runt på stranden – ett sätt att motionera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *